Ons team van arbeidsmakelaars gaat tot februari 2018 op volle kracht door met het bezoeken van bedrijven en het leggen van verbindingen. Bedrijven en organisaties  kunnen nog volop gebruik maken van het geld dat beschikbaar is bij het Sectorplan Twente. Voor u een mooie gelegenheid om met subsidiegeld maximaal 50% van de opleidingskosten van uw nieuwe medewerker(s) te bekostigen.

Een kans die u als organisatie natuurlijk niet laat liggen. Uiteraard vraagt subsidiegeld om een zorgvuldige administratie wat tijd én aandacht kost. Daarom willen wij graag benadrukken, indien u voor uw aangevraagde subsidie in aanmerking wilt komen, dat uw administratie vóór 1 februari a.s. volledig én correct in het webportal dient te staan.

Per deze datum eindigen de maatregelen 1 t/m 8 én de inzet van de arbeidsmakelaars. U heeft dus nog drie maanden de tijd om uw arbeidsmakelaar persoonlijk of telefonisch te bevragen hoe u zaken in het webportal dient te verantwoorden. Bekijk hier hoe hoe het Sectorplan Twente u kan helpen bij uw uitdagingen.

Maak gebruik van de door u aangevraagde subsidie nu het nog kan. De arbeidsmakelaars zijn u graag van dienst. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op de instructiebijeenkomsten (van 9.00 tot 10.30 uur) voor het webportal bij het STODT in Hengelo. Er staan nog een drietal bijeenkomsten gepland waar u gebruik van kunt maken. Voor deelname op 13 november, 11 december of 08 januari 2018, kunt u zich aanmelden via c.molendijk@wgvzorgenwelzijn.nl

Heeft u vragen of opmerkingen over ingediende registraties, dan kunt u hierover contact opnemen met Martine Duenk en Caroline Molendijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *